Cesta zakladatelky Reginy do Královských dobrot

Ukázka z našich kurzů zdobení perníčků

Strava mi nikdy nebyla lhostejná, ale poslední roky před mateřskou jsem trávila v práci, která nikdy nekončila 9 hodinovou pracovní dobou. Chuť a energie vařit nebo vymýšlet nové recepty v kuchyni se po náročné práci manažerky těžko hledala. Jediné, k čemu jsem se dokázala vybičovat, byla luxusní bublanina pro své kolegy v týmu. Těšilo mě, že jim vždy chutnalo a jídlo mizelo rychlost blesku. Až druhá rodičovská dovolená mi otevřela oči, a to mnohem víc, než jsem si myslela.

Královské dobroty jsem založila, abych svým zákazníkům zkrátila cestu za kvalitnějším stravováním.

Druhá mateřská posunula moji mysl, mé plány a tužby úplně jiným směrem. Najednou se vše otočilo o 180°. Měla jsem chuť vyzkoušet domácí sýry nebo jsem se pustila do výroby kváskového chleba, ale snaha dostat se ke potravinám, ze kterých budu schopná uvařit kvalitní domácí produkt, mi dala neuvěřitelně zabrat. Pronikla jsem do výroby čerstvých sýrů, tvarohu a korbáčků. Dařilo se mi vyprodukovat potraviny, které lidem v mém okolí mimořádně chutnaly. Zpětná vazba okolí mě motivovala k další práci - k domácímu pečivu, dortům a dalším sladkým dobrotám. Úspěch v mém blízkém okolí mě dostal až tam, kde jsem teď. Podařilo se mi otevřít obchod v centru Chrudimi s potravinami královské kvality. Kromě nabídky kvalitních produktů se chci se svými zákazníky podělit o své kulinářské know-how - ať už v podobě připravených výrobků pro catering, tak i v předávání receptů a tipů v našich kurzech.